Щом наклона е видим, то според мен няма смисъл да плаща два пъти за реглаж, само колкото да му кажат отклонението с точност до десета от градус. Най-добре да си ремонтира квото има за ремонт и после да ходи за реглаж. Но всеки си знае и преценява...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко ремонт по задното окачване на Алфа 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеЩом наклона е видим, то според мен няма смисъл да плаща два пъти за реглаж, само колкото да му кажат отклонението с точност до десета от градус. Най-добре да си ремонтира квото има за ремонт и после да ходи за реглаж. Но всеки си знае и преценява...
Comment
-
ляво колело беше 1, и нещо (под 1.5) дясното ми е 3.5. Сменени бяха тампоните на щангите, сега съм сменил целите щанги, тампони на амортисьори,прашници и ударни тампони на амортисьори. Амортисьорите са здрави, ще сменям тампона на шенкела от който според мен не влияе наклона. Не знам от какво се разкрачва, а много искам да знам. На подемник когато я вдигнат се изправят гумите и при спускане се разкрачва от тежестта си.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеляво колело беше 1, и нещо (под 1.5) дясното ми е 3.5. Сменени бяха тампоните на щангите, сега съм сменил целите щанги, тампони на амортисьори,прашници и ударни тампони на амортисьори. Амортисьорите са здрави, ще сменям тампона на шенкела от който според мен не влияе наклона. Не знам от какво се разкрачва, а много искам да знам. На подемник когато я вдигнат се изправят гумите и при спускане се разкрачва от тежестта си.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеляво колело беше 1, и нещо (под 1.5) дясното ми е 3.5. Сменени бяха тампоните на щангите, сега съм сменил целите щанги, тампони на амортисьори,прашници и ударни тампони на амортисьори. Амортисьорите са здрави, ще сменям тампона на шенкела от който според мен не влияе наклона. Не знам от какво се разкрачва, а много искам да знам. На подемник когато я вдигнат се изправят гумите и при спускане се разкрачва от тежестта си.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДа нямаш крив мост?за 166 знам, че от този тампон се кривят, но той там е жарнирна връзка . На 156 не изглежда логично от него да се разкрачва, но както казах ще ги сменя и тях пък да видим.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеАлуминиев е моста... Колко може да се суче преди да се отчупи парче от нехоза 166 знам, че от този тампон се кривят, но той там е жарнирна връзка . На 156 не изглежда логично от него да се разкрачва, но както казах ще ги сменя и тях пък да видим.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАз ги знам мостовете. Но както джанта се криви така и мостът може малко да подаде. А при него мръдване с 1мм оказва доста ефект. Счупването идва при по-сериозни натоварванияпърво смених тампоните понеже казаха, че е от тях, да старитр бяха доста разлепени, после били меки и смених цели щанги, резултат никакъв...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеАко има някой който да ми каже на 100%, че е крив или ми даде за експеримента един от кола която са и прави гумите и моите се изправи от дясно ще го купя. Така да купувам части мостове и щанги не е готино гщфинансовопърво смених тампоните понеже казаха, че е от тях, да старитр бяха доста разлепени, после били меки и смених цели щанги, резултат никакъв...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеЩе пробвам с един шенкел от някоя морга, ако няма положителен ефект ще им го върна.Last edited by Alex_26; d.m.y г., 20:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНа кое по-точно отзад казваш шенкел? Това ли STEERING KNUCKLE? То него не можеш да го изкривиш
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщениеЩе пробвам с един шенкел от някоя морга, ако няма положителен ефект ще им го върна.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
Comment